Over Baby Bunny

Op deze over ons pagina vind je alle informatie over het ontstaan van het bedrijf en hoe wij zijn begonnen met het maken van invulboekjes voor baby’s en kinderen. 

HET ONTSTAAN VAN BABY BUNNY

Baby Bunny is in 2018 opgericht door Cynthia, moeder van twee meisjes. Toen zij op zoek was naar een babyboek voor haar jongste, twee maanden voor de geboorte, kon zij niet vinden waar zij naar zocht. Als grafisch vormgever, was de stap naar een eigen ontwerp dan ook snel gemaakt. Binnen 4 maanden bestond de collectie al uit 6 boeken en later is het assortiment gegroeid naar een complete serie invulboekjes, kaarten en posters voor baby’s en kinderen. Inmiddels staat Cynthia niet langer aan het roer van Baby Bunny. Zij wou zich meer richten op haar carrière als grafisch vormgever.

OVER ONS

Mijn naam is Mirte (31) en samen met mijn man, dochter (6) en zoon (3) woon ik in een oude boerderij in Woerden. Ik heb een leuke parttime baan, maar toch kriebelde er iets. Ik kom uit een ondernemende en creatieve familie en ik miste dit in mijn vaste baan. Toen ik de producten van Baby Bunny zag, was ik gelijk verliefd en heb ik samen met mijn man besloten om de website over te nemen.

Als moeder zijnde, weet ik hoe het is om iets van je kinderen te willen bewaren. Ze worden zo snel groot.. Een invulboek is een goede manier om herinneringen te bewaren, maar vaak kost dit veel tijd. En laten we eerlijk zijn, als kersverse moeder, waarschijnlijk met baan, is het lastig genoeg om hier een moment voor vrij te maken. De invulboeken van Baby Bunny zijn compact, gestructureerd en hebben een prachtige vormgeving, waardoor het invullen een snelle, maar vooral leuke bezigheid is.

Met veel liefde en aandacht heb ik dit jaar het stokje van Cynthia overgenomen en zal ik (samen met mijn man), de website verder uit gaan breiden. Mijn droom is om Baby Bunny te laten groeien en dat ik van mijn passie mijn fulltime baan kan maken. Zodat ik jullie kan helpen om de prachtige momenten die je met je kinderen beleefd, om te zetten in een tastbare herinnering.

ONZE PRODUCTEN

Zoals al eerder aangegeven, is de planning om verder uit te breiden. In de komende periode zal je daarom ook steeds meer producten tegenkomen op de site. Naast nieuw boekjes, kaarten en posters, zal je ook meer andere cadeauartikelen voor baby’s en kinderen in de leeftijd tot 4 jaar gaan zien.  

Vind je het leuk om ons en onze producten te volgen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.