Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen

Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Bij Baby Bunny is dit geen probleem, wij helpen je graag verder. Hieronder vind je ons stappenplan waarin uitgelegd staat hoe je artikelen kunt retourneren of ruilen.

  1. U kunt de aankoop zonder opgaaf van reden ontbinden. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op via info@babybunny.nl of via ons contactformulier.
  2. Vermeld met ordernummer en welke artikelen u wilt retourneren of ruilen.
  3. U ontvangt van ons een bevestiging van de ruiling of retournering. Vanaf dit moment heeft u 14 dagen de tijd om het product te verzenden. Echter geldt dit niet voor gepersonaliseerde producten, deze kunnen niet geruild of geretourneerd worden. In de tussentijd dien je zorgvuldig om te gaan met zowel het product als de verpakking. Wanneer je van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons retourneren. Dit kan naar het volgende adres:

Baby Bunny
T.a.v retourafdeling
Barwoutswaarder 77
3449HK Woerden
Nederland

  1. Na ontvangst, zullen wij uw retourzending binnen 10 werkdagen verwerken.

Mocht het product of verpakking in een beschadigde of incomplete staat bij ons aankomen, zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag. Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden, dan ontvang je enkel het verschuldigde bedrag voor het artikel retour.

Let op: Het is helaas niet mogelijk om gepersonaliseerde producten te retourneren, omdat dit een op maat gemaakt product betreft. Zie ook meer informatie op webwinkelkeur.

Eigen risico

Het retourneren van een artikel is op eigen risico. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor een goed retour. Daarom is het belangrijk om altijd het verzendbewijs van je retourzending te bewaren totdat je van onze klantenservice bericht krijgt dat je retourzending in goede orde is ontvangen.

Retourkosten

De kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant en wij zullen deze kosten enkel vergoeden wanneer er sprake is van een fout vanaf onze kant. Wij zullen het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch 30 dagen terugbetalen.