Betaalmethoden

BETAALMETHODEN

Ben je klaar met shoppen en heb je je keus gemaakt? Dan zijn er verschillende betaalmethoden waar je uit kunt kiezen. Veiligheid staat bij ons voorop en wij bieden dan ook een ruime keus aan betaalmethoden.

IDEAL

Voor onze Nederlandse klanten maken wij gebruik van IDEAL. iDEAL is een veilige en gemakkelijke manier om online je aankopen af te rekenen. Wanneer je met iDEAL wilt betalen, kies je bij het afrekenen voor iDEAL. Vervolgens selecteer je je bank en wordt je doorgeleid naar de online betaalomgeving van je eigen bank. Door af te rekenen in de online betaalomgeving van je eigen bank, zijn alle specifieke beveiligingsmaatregelingen van je eigen bank van toepassing. Om gebruik te maken van iDEAL heb je een Nederlandse betaalrekening nodig.

BANKCONTACT/MISTERCASH

Voor onze Belgische klanten maken wij gebruik van BankContact. BankContact is een veilige en makkelijke manier om je online aankopen af te rekenen. Bevestig in de webshop de inhoud van uw winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode. Vervolgens volg je de instructies online samen met uw digipass of kaartlezer. Na het afronden van de betaling, ziet u een bevestiging van de betaling in uw scherm.