Verzenden & Retourneren

Verzendkosten en levering

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden worden in de productomschrijving vermeld. Wanneer er meerdere producten met verschillende levertijden worden besteld, geldt de langst vermelde levertijd.

Onze producten zijn te bestellen in Nederland en België. Hiervoor hanteren wij verschillende tarieven en voorwaarden.

Nederland
Verzendingen binnen Nederland zijn gratis boven de €50,-. Daaronder berekenen we 4,95 verzendkosten.

België 
Verzendingen naar België zijn gratis boven de €100,-. Daaronder berekenen we 9,95 verzendkosten.

Al onze pakketten worden verzonden met PostNL en worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Uiteraard verpakken wij de producten met de grootst mogelijke zorg. U ontvangt van ons een track&trace code per mail.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na aflevering worden gemeld via info@babybunny.nl of hier via ons retourformulier. Hierna ontvang je van ons een bevestiging met de retourgegevens. Na de retourmelding dient het product binnen 14 dagen naar ons verzonden te worden. Retourneren kan mits de geleverde artikelen zich in de ongeopende en originele verpakking bevinden en onbeschadigd zijn. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen, deze kunnen niet geretourneerd worden. De kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Nadat het product door ons in goede staat is ontvangen zal het restitutieproces in gang worden gezet.

Mocht het product of verpakking in een beschadigde of incomplete staat bij ons aankomen, zullen wij het product wel aannemen, maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.
Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden dan ontvang je alleen het verschuldigde bedrag voor het artikel retour.

Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Download hier het retourformulier.

Klachten? Neem contact met ons op via info@babybunny.nl. Wij streven ernaar berichten binnen 24 uur te beantwoorden.