Verzenden & Retourneren

Verzendkosten en levering

Nederland
Wij rekenen voor de verzending van pakketjes 3,95 euro verzendkosten. Bij een bestelling van €49 of meer is de verzending gratis.
De tijd die PostNL nodig heeft om je pakket te bezorgen is vaak 1 a 2 werkdagen.

Wij gaan uit van een verzending tussen 2 – 5 werkdagen.
Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig? Stuur even een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
Koop je meerdere producten met verschillende levertijden? Dan kan je uitgaan van de langste vermelde levertijd. We zulllen je op de hoogte houden van de levering van je pakket!

Retourneren

Als je niet (helemaal) tevreden bent over je ontvangen producten kan je deze natuurlijk retour zenden.
Mocht je een klacht hebben over een ontvangen product dan horen wij dat natuurlijk graag, wellicht dat we dit op een andere manier kunnen oplossen!
Voor het retourneren gelden een aantal regels:
Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd ( herroepingsrecht ).
Graag ontvangen wij binnen deze 14 dagen een bericht dat je 1 of meerdere producten retour wil sturen. Dit kan gebeuren middels ons retourformulier (klik hier). Je hoeft hier geen reden bij op te geven maar wij ontvangen je feedback graag.
Zodra dit gebeurd is ontvang je van ons een bevestiging van ontvangst en het retour adres. Je hebt dan zelf nog 14 dagen om het pakket te verzenden.
Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn.
De kosten voor retourneren zijn voor de klant, deze zijn afhankelijk van de grote van het te retourneren pakket.
Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeerd wordt het aankoopbedrag terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is binnen 14 dagen.
Mocht het product in een beschadigde, niet orginele, staat bij ons aankomen zullen wij het product wel aannemen maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.
Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden dan ontvang je alleen het verschuldigde bedrag voor het artikel retour.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Download hier het retoursformulier.