Verzendkosten & Levering

VERZENDKOSTEN

Onze producten zijn te bestellen in Nederland en België. Hiervoor hanteren wij verschillende tarieven en voorwaarden. 

Nederland
Verzendkosten kaarten: €1,95.
Verzendkosten overige artikelen: €4,95.
Bestellingen boven €49,- worden GRATIS VERZONDEN binnen Nederland.

België 
Verzendkosten kaarten: €3,95.
Verzendkosten overige artikelen: € 9,95.
Bestellingen boven €99,- worden GRATIS VERZONDEN naar België.

Wanneer er meerdere producten met verschillende verzendkosten worden besteld, zal het hoogste verzendbedrag worden berekend. Uiteraard verpakken wij de producten met de grootst mogelijke zorg.

LEVERING

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden worden in de productomschrijving vermeld. Wanneer er meerdere producten met verschillende levertijden worden besteld, geldt de langst vermelde levertijd. 

Al onze pakketten worden verzonden met PostNL en worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Onze invulboekjes worden als brievenbuspakket verzonden en worden gewoon in de brievenbus bezorgd. Hierdoor is het niet nodig om thuis te zijn op het moment van levering. Grotere artikelen worden als regulier pakket verzonden en hiervoor is het ook mogelijk om deze af te laten leveren op een PostNL servicepunt. U kunt hiervoor kiezen tijdens het afrekenen.

Zodra wij het pakket verzenden, zal je een track&trace code ontvangen op het opgegeven e-mailadres. Dit is met uitzondering van kaarten. Deze worden met standaard brievenbuspost verzonden en hebben hierdoor geen track&trace code.

PROBLEMEN

Voordat u de producten volledig uitpakt, controleer dan eerst of de bestelling correct geleverd is. Is uw bestelling niet volledig of juist geleverd? Of is het product beschadigd tijdens het transport? Neem dan contact met ons op via info@babybunny.nl of via ons contactformulier. Wij zullen ons best doen om tot een passende oplossing te komen!

Mocht de levering van uw bestelling langer duren dan 3 werkdagen, neem dan ook contact met ons op, zodat wij kunnen informeren bij PostNL.

Zijn de producten niet naar wens? Zie dan hier ons retourbeleid.